SZABADULÓSZOBA

„Az örökség nyomában”

Játékszabályzat

 

Játékosok száma: 2 – max. 4 fő Játékidő: 60 perc
(A 60 perc leteltével a játék akkor is véget ér, ha a kiszabadulás nem történt meg.)

A játék kialakítása érdekében a Helytörténeti Gyűjtemény a játéktérben semmilyen átalakítást nem hajtott végre, csak az épület meglévő adottságait használta fel. Ezért a megadott optimális létszámadatok a belső terek kényelmes befogadóképességét veszik figyelembe.
A játék kizárólag előzetes foglalással vehető igénybe a https://app.minup.io/book/szigethalom-szabaduloszoba oldalon vagy személyesen a Városi Szabadidőközpontban munkaidőben hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-12:00. A foglalás csak abban az esetben érvényes, ha a játék teljes díját a foglalástól számított 48 órán belül kiegyenlíti a résztvevő -valamint a befizetést igazoló dokumentumot megküldi e-mailen a hgyujtemeny@gmail.com  címre – és a megerősítő e-mailt megkapja. Amennyiben a játék díja nem kerül kifizetésre a megadott időn belül, törlődik a foglalás, melyről e-mailt küldünk! A játékot csak kifizetett díj ellenében lehet megkezdeni.

A időpontot nem lehet módosítani, de a foglalás átruházható. Viszont erről értesítést kell küldeni a hgyujtemeny@gmail.com e-mail címre. Késés esetén szintén értesíteni kell a szabadulószobát. A 15 percet meghaladó késés esetén a személyzet dönthet arról, hogy a normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy rövidített játékidővel teljesítheti a pályát a csapat. Játékosok javasolt életkora: 8-99 év
A játékban 14 év alatti személyek csak felnőtt kísérő jelenlétében és annak teljes felelősségvállalása mellett vehetnek részt. A játék 8 év alattiak számára nem ajánlott!

Részvételi díj: 2.500 Ft/fő (max.4 fő)
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Érkezés: lefoglalt időpont előtt maximum 10 perccel.
Fontos, hogy a csapat a megadott időintervallumban érkezzen, egyrészt megelőzendő az esetleges csúszásokat, másrészt azért, mert ezt megelőzően a játéktérben a játék előkészítése zajlik.

Elérhetőség: +36 70/658-3286 (Hétfő-Péntek 8:00-16:00)

Cím: Helytörténeti Gyűjtemény, 2315 Szigethalom, Fiumei u. 48.

FOGLALÁS az alábbi linken:

https://app.minup.io/book/szigethalom-szabaduloszoba