Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ÖSSZEZÁRVA – Keserédes komédia

július 30 / 20:00

3500FT
Összezárva: két különböző habitusú, szemléletű, világlátású hölgy, akik megpróbálnak kezdeni valamit a nem kívánt helyzettel, azzal, hogy szobatársak lettek. Összezárva: napjaink kimondatlan aktualitása, a járványhelyzet okozta, egymással való összezártság – mindenki számára ismerős – élménye. Összezárva: a saját emlékektől, rémképektől, sőt a bűntudattól való menekülés lehetetlensége, annak felismerése, hogy a múlt árnyai mindig mindenhová elkísérnek minket. Van-e kiút ezekből az összezárt helyzetekből…?
Az Összezárva című kortárs dráma két idős hölgy (Viola – szerepében Oszvald Marika – és Paula – szerepében Fodor Zsóka) nyugdíjas otthonban töltött napjait mutatja be… Bár a mű egyetlen helyszínen játszódik, mégis egy hatalmas utazásnak lehetnek tanúi a nézők: utazás a múltba, az emlékek világába. A darab számos előre- és visszautalással hívja játékra és egyben egy lelki-érzelmi nyomozásra a nézőt. Mi bújik meg a két hölgy múltjában? Milyen gondolatok, érzelmek rejtőznek a cselekedeteik mögött?
A darab alcíme Keserédes komédia. Az előadás mindkét felvonásán végighúzódik a humor, de az érintett témák tapinthatóvá teszik az egyre fokozódó feszültséget is. Olyan karaktereket ismerünk meg, akik sokszor visszatekintenek, mégis akarnak még valamit az élettől, egymástól, önmaguktól. Szórakozást? Társas kapcsolatot? Önfeledtséget? Megtisztulást? Felszabadulást? Megbocsátást? Talán a végére kiderül…
Dátum: 2022. 07. 30. 20:00
Kapunyitás: 19:00
Helyszín: Szigethalom, Rákóczi u. 149.
Belépő elővételben: 2500 Ft
Belépő helyszínen: 3500 Ft
Elővételi helyek:
– https://www.jegy.hu
– VSZK – Szigethalom, Sport u. 4. (Irodai nyitva tartás alatt)

Részletek

Dátum:
július 30
Időpont:
20:00
Összeg:
3500FT
Esemény kategória:

Szervező

VSZK
Telefon:
+36 70 379 6356
E-mail:
info@vszk.eu
View Szervező Website

Helyszín

PLACC
Rákóczi u. 149./a
Szigethalom, 2315 Magyarország
+ Google Térkép